ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida ESCOLA JOC DE LA BOLA Educació Lleida Lleida

ESCOLA JOC DE LA BOLA :: Notícies

19/11/2016

Premi Escacs

Com ja sabeu a la nostra escola estem duent a terme un projecte d'escacs amb els nens i les nenes d'Educació Primària. Practicant aquest fantàstic joc, els nostres alumnes fan treballar el cervell, milloren la memòria, la concentració... Estan aprenent molt i ja comencen a mostrar el que saben fora de l'escola.

L'Arnau Puyal, un alumne de Segon, va participar en el torneig Memorial Luís Pijuan, a Balaguer i va ser Campió Sub-8. Moltes felicitats Arnau!